JR Meubelen
Meubelmakerij van exclusieve meubelen en interieurs op maat

 


Ik ben Johan Rasker, meubelmaker en gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve meubelen en interieurs op maat. Mijn meubelmakerij is gelegen in Westzaan en hier realiseer ik projecten van bedrijven, architecten en particulieren. In de meubelmakerij wordt gebruik gemaakt van verschillende duurzame materialen zoals massief hout, plaatmateriaal, kunststof, staal en glas

De producten die ik lever zijn duurzaam, exclusief en van hoge kwaliteit.

werkwijze

Werkwijze

Graag maak ik met u een afspraak om uw idee door te spreken. Of u nu een kast wilt of een tafel of misschien wel iets heel anders, ik denk graag met u mee. Om een goed beeld te krijgen, kan het nodig zijn een inmeting ter plaatse uit te voeren. Hierop maak ik een eerste ontwerp dat ik u voorleg. Tezamen met dit ontwerp ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bij akkoord ga ik aan de slag om uw exclusieve meubel te realiseren. Na voorbereiding in de meubelmakerij maak ik met u een afspraak voor plaatsing en afwerking.

Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat u een product krijgt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Materialen

In de meubelmakerij wordt gebruik gemaakt van verschillende duurzame materialen. Mijn specialiteit ligt in het verwerken van diverse houtsoorten zoals grenen, eiken, beuken, essen, noten, kersen, teak, mahonie, esdoorn, kastanje, red cedar, iroko, notenhout, enz. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschap, deze eigenschappen variëren van kleur, geur, nerf en sterkte. Het hout dat ik inkoop komt uit duurzaam beheerde bossen.

photo-1425153183311-601003867b82

Plaatmaterialen zoals MDF en Multiplex zijn prima geschikt om naar wens in een kleur of structuur te laten spuiten of te bekleden. Om exclusieve meubels meer uitstraling te geven kunnen spotjes worden ingebouwd of led strips om meer diepgang te geven. Vitrines voor tentoonstellingen kan ik voorzien van een aluminium frame met glas en slotje.

Ik verneem graag van u naar welke materialen uw voorkeur uitgaat of kan met u meedenken en u bij uw keuze adviseren.